FÖRMODLIGEN ÅRETS BÄSTA
JULKLAPP 2019!


Kampanjen Mat på Julbordet är slut för i år och vi sänder vårt varmaste TACK till alla fantastiska människor i vårt nätverk. Genom ert bidrag så har ni hjälpt till att göra  julen lite gladare och roligare för 148 barnfamiljer i vår närhet.

Er omtanke och generositet har omvandlats till glädje och lättade sinnen när det nu kan plockas fram lite extra godsaker på julbordet och kanske dessutom någon klapp till barnen. Tillsammans har vi gjort skillnad! 

   **************************************************************************************************************

Vad är Mat på Julbordet?
Genom kampanjen stöttar vi barnfamiljer som har det extra kämpigt när julen närmar sig. Alla bidrag omvandlas till presentkort på matkassar á 1000 kr. Det lättar på bördan för många som just nu känner oro, stress och hjälplöshet över att inte kunna ge barnen den jul de önskar sig och drömmer om.


Vill du fortsätta att göra skillnad hela året?
Följ oss på Facebook eller gå med i vår maillista genom att skicka ett mail till natverketprosit@gmail.com. Vi förmedlar då behov som uppstår och du väljer själv varje gång om du vill bidra. Alla bidrag räknas och det är tillsammans som vi gör skillnad!