Mat på julbordet - för åttonde året i rad!

Det är ingen självklarhet att kunna storhandla inför årets största helg och unna sig godsaker. Det finns många barn i vår närhet som inte känner av att det är jul. Deras föräldrar kämpar med att klara matinköp och andra utgifter varje dag året runt och i december månad finns det inga pengar över, vare sig till julmat eller julklappar.

Men det finns hopp! Nätverket Prosit har i flera år, tack vare gåvor från generösa nätverkare, kunnat ge presentkort á 1000 kronor till många barnfamiljer i Helsingborg med omnejd. År 2015 delade vi ut 85 presentkort. I fjol, år 2016, fick 104 familjer denna uppskattade gåva. I år hoppas vi kunna glädja minst lika många.

Det är nätverkets förmedlare, det vill säga diakoner, socialsekreterare, pedagoger och skolsköterskor som väljer ut de familjer som får presentkort. På så vis kan vi garantera att pengarna kommer fram och når familjer som verkligen är i behov av extra hjälp.

Du kan hjälpa till att göra skillnad! Swisha en slant till 123 022 49 72.
OBS! Detta swishnummer används endast för Mat på julbordet. Det är nytt för i år.
Det går också bra att sätta in pengar på Prosits BG 506-9323, märk din gåva med
"Mat på julbordet". 
 
Stort tack på förhand!

Meningsfull julklapp till din personal

Om företag vill skänka pengar till Nätverket Prosit och dela ut gåvobevis till sina anställda så går det utmärkt. Hör av dig till oss så skickar vi gåvobevisen på momangen. Mer information om hur du gör finns här: